IPC

Aan de slag met bedrijfsuitjes Brabant

Ik moest van mijn collega op zoek naar bedrijfsuitjes Brabant. Ik vind het altijd leuk om dit te organiseren, dus ik was blij dat ik deze taak kreeg. Het leek mij dit keer leuk om iets in de lucht te doen, het uitzicht in Brabant is altijd zo adembenemend, dat moet wel een goede dag opleveren! Ik kwam al snel terecht bij een goed bedrijf met de juiste expertise op dit gebied. Ze bieden bijvoorbeeld ballonvaarten aan, maar je kan ook in een helikopter of in een vliegtuig. Dit leek mij een wonderlijke ervaring. Ik checkte met zowel het bedrijf als intern hier of het een goed idee was en ik kreeg natuurlijk alleen maar positieve reacties. Ik besloot het te boeken!

De dag: een en al plezier

Het klinkt misschien een beetje zoetig om te zeggen, maar het was een van de leukste dagen van het jaar. We hebben niet veel uitjes, waardoor je merkt dat iedereen al erg enthousiast werd toen we weggingen. Met een flinke dosis koffie, want ja, we waren toch wel gespannen eer we de lucht in gingen, besloten we onze stoute schoenen aan te trekken en de ballon in te stappen. En dan! Omhoog! Ik kan je niet vertellen hoe mooi het uitzicht was. Een top ervaring gehad!