IPC

Bijbaan Veldhoven 18 jaar

Ben jij 18 jaar en opzoek naar een leuke bijbaan? Stop dan nu met zoeken, want werken bij de McDonald´s is als een droom die uitkomt. Vroeger als kind dat je nooit kon wachten tot je bij de McDonald´s was of op de snelweg rijden en de grote gouden M te zien. Het was altijd leuk als je ouders je meenamen naar de McDonald´s. En nu heb jij de kans om hier te komen werken. Hoe leuk klinkt dat? Samen werken is altijd leuker dan alleen en hier kan dat ook, want je werkt in een erg leuk team waar een leuke sfeer hangt. Bijbaan Veldhoven 18 jaar is echt iets voor jou!

Persoonlijke ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het kan zijn als je werkt bij de McDonald´s. Je collega´s zijn je vrienden en het team waarin je werkt is super gezellig. Als je met je team samen werkt lijkt het net of de tijd zo voorbij vliegt. Vooral als je al 18 jaar bent is het leuk, omdat je dan al meer verdient en dat alleen door je leeftijd. Dit is erg ideaal voor als je bijvoorbeeld snel geld wilt verdienen of aan het sparen bent voor iets dat je al heel lang wilt.

Meer weten?

Voor meer informatie of solliciteren kan je altijd een kijkje nemen op de website. Telefonisch contact is ook altijd mogelijk.