IPC

Een veiligheidstraining voor jouw personeel

Je hoopt natuurlijk niet dat het jou overkomt tijdens je werk, maar op de werkvloer kunnen wel degelijk gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kan een medewerker bijvoorbeeld gewond raken door een machine. Daarnaast kan er brand ontstaan. Onder de medewerkers breekt dan vaak paniek uit. Zij weten namelijk niet wat zij in een dergelijke situatie moeten doen. Wanneer jij jouw personeel een veiligheidstraining laat volgen, bereid je ze voor op een aantal gevaarlijke situaties op de werkvloer. Mocht het dan toch zo ver komen, dan weten zij precies hoe zij moeten handelen.
Wat leer je tijdens een veiligheidstraining?
Veiligheidstrainingen zijn er in verschillende varianten. Benieuwd wat jij leert tijdens een veiligheidstraining? Dat hangt af van het soort training dat jij volgt. Zo kun je onder meer een BHV-cursus volgen. Hier leer jij wat je moet doen bij brand, hoe je levensreddende handelingen uit moet voeren en hoe je moet ontruimen, alarmeren en communiceren. Wil jij jouw personeel een EHBO-cursus laten volgen? Dan leren zij hier alles over vitale functies, diverse letsels en hoe zij verband- en hulpmiddelen moeten gebruiken en aanbrengen.
Groot aanbod aan veiligheidstrainingen
Ben jij nog op zoek naar een geschikte veiligheidstraining? Dan is G4S een goede optie. Deze organisatie biedt onder meer een BHV- en EHBO-cursus aan, zowel basis als herhaling. Benieuwd wat G4S nog meer te bieden heeft op het gebied van veiligheidstrainingen? Neem dan eens een kijkje op www.veiligheids-trainingen.nl. Hier krijg je direct een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Daarnaast lees je hier precies waarom een veiligheidstraining eigenlijk zo belangrijk is voor jouw medewerkers.