IPC

Een vliegenvanger: drie populaire opties

vliegenvanger

Vliegen vangen is af en toe nodig, vooral als je een oud huis hebt. Vliegen zijn daar dol op. Ze zijn niet alleen irritant maar kunnen ook behoorlijk onhygiënisch zijn. Gelukkig kun je altijd een vliegenvanger kopen. Er zijn wel een hoop opties om uit te kiezen! 

De vliegenlamp

vliegenvanger

Een vliegenlamp geeft een speciaal licht af waar vliegen helemaal dol op zijn. Ze worden dan aangetrokken door de lamp maar als ze te dichtbij komen, krijgen ze een schok. Daar gaan ze dood van. De lamp hang je net buiten je raam of op je terras voor het beste resultaat. 

De plakstrip

De plakstrip is een strook papier die heel plakkerig is. Deze hang je in de kamer. Daar gaat de vlieg dan op zitten en dan kan hij niet meer weg. Hij gaat dood en als de plakstrip vol zit, gooi jij de strip gewoon weg. Kijk wel uit dat de strip niet aan jou vast komt te zitten want het spul erop is ontzettend plakkerig, ook voor ons.

Een vliegenvanger

Het is een traditionele maar ook zeer effectieve methode: de vliegenmepper. Met een vliegenmepper geef je gewoon zelf de vlieg een mep wanneer hij te dichtbij komt. Je hebt ook vliegenmeppers met elektriciteit erop.