IPC

Fietsenstalling kopen, doe je bij Provelo, de enige echte goede winkel

fietsenstalling kopen

Een fietsenstalling kopen, kan je het beste bij Provelo doen. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment waar jij een keuze uit kan maken. Zo hebben zij boxen in vele soorten en maten. Voor twee of meer tweewielers. Zelfs voor bakfietsen kan je hier een juiste stalling kopen.

Wij zijn een klein bedrijfje midden in de stad. Om hier met de auto te komen is haast onmogelijk. Daarom komt bijna iedereen met het openbaar vervoer of met de fiets. Zelf kom ik altijd met de fiets, lekker makkelijk en erg sportief. fietsenstalling kopen

Bij Provelo gaat onze baas een fietsenstalling kopen

Ondanks wij in de stad ons bedrijf hebben, is er geen ruimte om de fietsen te stallen. Wel hebben wij een steegje, wat doodlopend is. Iedereen die met de tweewieler komt zet zijn velo in deze steeg. Ook mensen met de brommer zetten hun stalen ros hierin. Omdat het al meerdere keren voorgekomen was, dat er een fiets gestolen was, of schade hieraan was gebracht, heeft onze baas de knoop doorgehakt. Hij wilde een fietsenstalling kopen, om zo onze tweewielers veilig in op te kunnen bergen. Behalve dat deze nu ook droog staan, is het vandalisme met 100% afgenomen en daar is iedereen blij mee. Ook de kussen opbergbox kun je hier vinden.