IPC

Geen stress door luxe lounge ligbed

Mijn vriend heeft mij een ultiem cadeau gegeven. Een luxe lounge ligbed. Hoe cool is dat? Ik vond het echt te gek, afgelopen jaar hebben we het er een keer over gehad en ik vond het zo leuk dat hij dit herinnerd heeft. Goed, ik kwam thuis en door het raam zag ik opeens een hele grote strik. Ik dacht, hé? Wat is dit nou? Mijn vriend was nog niet thuis, maar ik had al een vermoeden dat het een cadeau was. Ik belde hem en vroeg: moet ik even wachten of mag ik al kijken wat jij in de tuin verstopt hebt? Hij zei dat ik mocht kijken. Nou, het was dus een superdeluxe ligbed. Ik was zo gelukkig. De laatste tijd heb ik erg veel stress ervaren, dit had met mijn nieuwe werk te maken maar ook met een aantal familiezaken, kortom, het werd soms allemaal even teveel. Daarom vond ik het allemaal zo lief, hij weet dat ik af en toe echt mijn rust moet pakken, en daardoor kan ik nu lekker ontstressen in mijn luxe lounge ligbed. We hebben die avond nog een fles wijn opengetrokken en heerlijk genoten in de tuin.

Dutch-Riviera-Logo-header