IPC

Geen vervelende lockers meer

locker 2

Ben jij een medewerker bij een bedrijf die gebruikmaakt van lockers met sleuteltjes? Dan ben jij het zeer waarschijnlijk zat dat er dagelijks meerdere mensen langskomen om te zeggen dat ze geen muntje hebben om de locker in gebruik te nemen. Er is gelukkig een hele simpele oplossing voor deze irritatie, namelijk lockers met pincode. Hiervoor is dus geen muntje nodig, en mensen krijgen dus ook geen sleuteltje die ze kwijt kunnen raken. Je kan dus veel tijd en irritatie besparen door over te stappen op nieuwe lockers. Je helpt hier niet alleen jezelf, maar ook je klanten mee: zij vinden die sleuteltjes ook helemaal niet fijn.

Lockers met sleutels zijn verleden tijd

In sommige oudere gebouwen zie je nog vaak lockers die met muntjes en sleuteltjes werken. Maar in nieuwere bedrijven en gebouwen zie je die niet meer. Een locker met cijferslot werkt namelijk veel gemakkelijker. Daarbij kan je zulke lockers ook zelf programmeren. Zo kan je er dus voor kiezen dat gebruikers maar één locker per keer kunnen gebruiken, of dat alle lockers na een dag open gaan en weer vrij komen. Op die manier voorkom je dat iemand een week lang een locker voor zichzelf gebruikt. Het is dus super handig en zodra je de lockers hebt geprogrammeerd, heb je er geen omkijken meer naar.

Het simpele proces van geautomatiseerde lockers

Het gebruik van een automatische locker is veel simpeler dan de analoge voorganger. In plaats van dat er een muntje nodig is, is er niks nodig. Hooguit kan je een lockers in gebruik nemen die het scannen van een pasje nodig heeft. Zo voorkom je dat ongeautoriseerde mensen gebruikmaken van de lockers. Dan hoef je simpelweg alleen een korte code te bedenken en die te onthouden en je kan gebruik maken van de locker. Het kan bijna niet makkelijker dan dat. Automatische lockers zijn dus super handig.