IPC

Groeilampen belangrijk voor professioneel kweken

Er komt nog heel wat bij kijken als u professioneel wilt gaan kweken. u heeft allerlei spullen nodig om het kweken tot een succes te maken, Waaronder een groeilamp led!

Met speciale groeilampen of kweeklampen zullen uw plantjes beter groeien en zal de oogst beter zijn. De meeste planten en zaden hebben zonlicht nodig om te groeien. En groeilampen zijn speciale lampen die hetzelfde effect geven als de zon, zodat u optimaal kan kweken. De planten groeien bijvoorbeeld sneller en de oogst zal groter zijn. Er zijn veel verschillende soorten groeilampen. Maar welke moet u dan wel niet kiezen?

Een goede groeilamp

Ik raad u persoonlijk aan om de LUMATEK MH 600W 240V METAAL HALIDE GROEILAMP te kopen. Deze groeilamp kunt u hier vinden. Het is een 600Watt lamp waardoor hij zeer krachtig en effectief is op uw planten. Ik heb thuis ook een kas staan en daarin gebruik ik deze groeilampen. Daarvoor had ik andere lampen maar sinds ik deze had gekocht wou ik niet meer terug! Het enige nadeel was dat deze metaal halide lamp is niet geschikt voor de bloeifase, omdat deze de kleuren geel en rood mist. Maar voor de rest is het een top ding!

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.