IPC

RVS pompwagen voor koele ruimtes

entresolvloer

Een pompwagen wordt vaak binnen gebruikt. Nu zijn er ook pompwagens die buiten kunnen worden gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld de RVS pompwagen, ook wel de roestvrij staal pompwagen. Deze pompwagen is enorm fors en heeft speciale extra’s die het mogelijk maken om er mee te werken in de open lucht. Er zijn vaak ruimtes die heel streng zijn wat betreft de hygiëne. Ook hier zou een RVS pompwagen voor geschikt zijn. Mocht je nu een ruimte hebben die vrij koel of vochtig is? Dan kan de RVS pompwagen ook een uitkomst bieden. Een aantal voorbeelden van zulke ruimtes zijn koelcellen, bloemen industries, supermarkten, etc. De RVS pompwagen kan ook in ruimtes worden gebruikt, waar de temperatuur nog wel eens wisselt. 

Lekker koel te werk

Wil je nu een pompwagen kopen? Dan je zeker profiteren van de voordelen die het biedt.
De RVS pompwagen kan tegen temperaturen van wel -20 °C! Nu lijkt het misschien of de roestvrij staal pompwagen alleen beschikbaar is voor koele en/of vochtige ruimtes en voor in de open lucht. De RVS pompwagen is echter ook beschikbaar voor de normale ruimtes. Echter moet je wel rekening houden met het feit, dat de RVS pompwagen een stuk forser is en ook moeilijker aan te passen is in binnenruimtes. De roestvrij staal pompwagen is wel te gebruiken in allerlei soorten ruimtes, binnen en buiten!

Hygiëne als hoge prioriteit

Je wilt dus een RVS pompwagen kopen. Dan wil je waarschijnlijk ook wel weten welke onderdelen de RVS pompwagen heeft. Nu heeft de RVS pompwagen dezelfde onderdelen als een normale standaard pompagen. Namelijk een frame, een hefpomp en wielen.
Het frame en de pomp bestaan uit roestvrij staal en alle wielen zijn van nylon.

Als je je afvraagt wat het gewicht is dat de RVS pompwagen kan hebben, kan ik je vertellen dat dat van 2000 kg tot 2500 kg gaat. Enorm veel dus!

De RVS pompwagen wordt gekenmerkt door de situaties, waarin hij kan worden ingezet. Zo wordt de pompwagen vaak ingezet in situaties, waarbij hygiëne een hoge prioriteit is.