IPC

Snel en makkelijk een hottub huren

hottub-kopen

Je hoeft een hottub niet per se (tweedehands) te kopen. Bij het organiseren van een eenmalig feest of als familie en vrienden op bezoek komen voor slechts een week, is het permanent aanschaffen van een houten 2 persoons hottub of kunststof hottub vaak wat overdreven. Je bent klauwen met geld kwijt en een groot stuk ruimte in je tuin is ingenomen, terwijl je er maar heel even plezier van wil hebben en er verder niet meer in gaat zitten. In zo’n geval kun je prima een hottub huren in plaats van kopen. Zolang je wilt: een dag, een week of een maand.

Tijd en geld besparen

Bij het organiseren van een particulier feest of een bedrijfsbijeenkomst heb je het druk. Je moet van alles voorbereiden: van de drankjes en de hapjes tot de muziek. Een gehuurde hottub kun je in een mum van tijd tegen niet al te hoge kosten in een grote bestelwagen laten bezorgen en na gebruik ook weer laten ophalen. Dat bespaart een hoop tijd en moeite die je beter aan je gasten kunt spenderen. Een hottub huren is bovenal vele malen goedkoper, je kunt huren vanaf honderd euro per week.   

Minder onderhoud en flexibeler

De baden staan erom bekend vaak bijgevuld te moeten worden met water en de schoonmaak ervan moet grondig en regelmatig gebeuren. Het huren van een hottub vergt minder onderhoud. Bij het huren van een hottub is de verhuurder met name verantwoordelijk voor het onderhoud, jij niet. De hottub wordt voor levering uitgebreid schoongemaakt en gecontroleerd op eventuele mankementen. De leverancier sluit de hottub aan op stroom indien dat van toepassing is en plaatst de hottub meteen op de gewenste plek.

Huren maakt je ook flexibeler. Als je nog tijdens de huurperiode ontevreden bent over het product, dan kun je die simpelweg eerder inleveren of een andere hottub aanvragen.