IPC

De e-smoker: beter dan normale sigaret?

Je ziet vast regelmatig mensen een e-smoker gebruiken. En het valt extra op dat men ze ook in openbare ruimtes gebruikt. Ruimtes waar je nooit een sigaret op zou mogen steken. E-smokers zijn namelijk bijna overal toegestaan. En sigaretten op steeds minder plaatsen. Maar is dat het enige voordeel van een e-smoker? Nee, zeker niet. Een e-smoker kopen kan namelijk veel meer voordelen met zich meebrengen. En die lichten we kort toe in dit artikel.

De voordelen van de e-smoker

e-smoker kopen

Je mag de e-smoker dus vrijwel overal gebruiken, maar is dat de enige reden om een e-smoker te kopen? Absoluut niet. Er zijn namelijk veel meer redenen te bedenken. Laten we eerst de gezondheidsvoordelen benoemen. Een e-smoker is veel gezonder, en dat komt voornamelijk doordat er minder schadelijke stoffen inzitten. Maar het is ook niet zo slecht voor de luchtwegen, dan dat een normale sigaret slecht voor je is. Dat zouden dus al goede redenen zijn om te zeggen dat een e-smoker beter is dan een normale sigaret.

e-smoker kopen

Maar dat is nog lang niet alles. De e-smoker is namelijk ook goedkoper. Want hoewel de aanschaf eenmalig duurder is, zijn de vloeistoffen wel degelijk goedkoper. Deze bestel je daarnaast online, zodat je niet eens naar de winkel hoeft. De vloeistoffen bieden ook veel meer mogelijkheden dan normale sigaretten. Ze zijn beschikbaar in veel smaken, maar ook in verschillende sterktes. En daarmee bedoelen we de hoeveelheid nicotine die erin zit. Zo kun je bijvoorbeeld steeds mindere vloeistoffen gebruiken om er uiteindelijk mee te stoppen.