IPC

De perfecte jas

Het premium jassenmerk Peuterey. De fashion label staat bekend om haar functionaliteit, hoge kwaliteit en trendy designs. Dit merk van Italiaanse luxe is vandaag de dag in bijna elke kledingkast van de man te vinden. De jassen zijn licht van gewicht, ontzettend duurzaam en worden gemaakt met een verfijnde techniek. Het drietal rode stippen op de jas staat voor de top van de berg Mont Blanc, dit is de hoogste top van de Alpen en bovendien ook van Europa. Het logo is een grafische impressie van alle schoonheid en verticale lijnen die op het hoogtepunt van de top samenkomen.

Weten waar jij de mooiste winterjassen met een achtergrondverhaal van het Italiaanse luxe merk Peuterey kunt vinden? Lees snel verder.

Italiaanse luxe

Peuterey staat voor high-end kwaliteit, design en innovatie. Sinds 2002 produceert dit Italiaanse merk premium outwear met een tijdloos tintje. De collectie wordt door het merk zelf omschreven als ‘luxury casualwear’. Dit komt doordat in deze jassen gebruik gemaakt wordt van verschillende materialen zoals lichtgewicht materialen, wind materialen en waterdichte materialen en met de nieuwste technieken gemaakt. In elke Peuterey jas staat aangegeven waarvan deze stof gemaakt is. Omdat Peuterey jassen een perfecte pasvorm hebben en ze regenbestendig zijn is er van verschillende materialen gebruik gemaakt net zoals de verschillende vullingen voor zowel de zomerse dagen als de koude nachten. Een gevarieerd aanbod in jassen voor de heren dus.

Premium kwaliteit voor jou

De perfecte jas voor jou van high-end kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een warme winterjas of een luchtige vestjas voor de warmere dagen Peuterey heeft alles wat jij nodig hebt voor een mooie basis van jouw garderobe. Kijk snel op de website voor een uitgebreid assortiment aan jassen. Wil je liever niet online winkelen? Dan kun je op de website een afspraak maken.