IPC

De verschillende dingen die je kunt doen met een drone

Het vliegt , heeft minimaal vier propellers en je hebt er geen vliegbrevet voor nodig: rara wat is het? 

Als jij aan een drone dacht dan heb je het goed. Drones zijn leuk speelgoed voor jong en oud. Vroeger speelde we met radio bestuurbare auto’s en tegenwoordig kan dit met drones. Onderschat de drone niet; je kunt er enorm veel gave dingen mee doen. In dit artikel leren wij jou wat je allemaal kan met een drone!

Vakantie filmen

Dat een drone kan filmen weten de meeste wel, maar je hebt tegenwoordig ook drones die speciaal zijn toegewijd aan het maken van camerabeelden. Het is bijna een trend om dit soort drones mee te nemen als je gaat reizen. En met goed reden!

Drones kunnen adembenemende beelden maken. Beelden die in Nederland simpelweg niet mogelijk zijn om te maken. Daarom is onze eerste tip om een drone mee te nemen op vakantie.

Je zult gegarandeerd beeldmateriaal maken waar je later met grote trots en plezier naar terug zal kijken. Daarnaast zijn familie en vrienden vaak blij met een sfeerimpressie van een drone.

Racen

Er zijn officiële races toegewijd aan racecoureurs. Er zijn verschillende soorten drones zoals ik hierboven vertelde. Een van de drones zijn racedrones. Dit zijn super lichte en enorm snelle drones.

Om een beeld te schetsen: denk aan dat gouden balletje van Harry potter (zwerkbal). Zo snel en behendig zijn deze drones ook.

Ze zijn letterlijk zo snel dat je ze bijna niet kunt zien!

Filmen van steden en gebouwen

Het is voor velen een hobby om de mooiste filmpjes te maken steden of oude gebouwen. De drone is hiervoor perfect. Vroeger kon je luchtbeelden alleen maken vanuit een helikopter, maar tegenwoordig is de drone hier ook goed voor.

Kortom: Drones zijn leuk speelgoed voor zowel jong als oud.