IPC

Hoe kan G4S Safety solutions jou helpen?

G4S helpt je met Veiligheidstoezicht

Veilig zijn en veilig blijven, daar gaat het bij G4S Safety solutions om. Er is een in elk geval drie zaken waar dit bedrijf je bij kan helpen. Ten eerste noemen ze veiligheidstoezicht. Als je werk binnen je organisatie echt goed toezicht nodig heeft, dan staan deze veiligheidsexperts voor je klaar! G4S zet verschillende toezichthouders in om jouw veiligheid te garanderen. Projecten en disciplines van elk karakter kunnen ze bijstaan.

G4S helpt ook met brandweer en veiligheidskunde

Ten tweede wordt de brandweer genoemd. Als je korps structureel of projectmatig versterkt dient te worden, dan is G4S een goede oplossing. Op welk niveau je ook wilt, er kan versterking ingezet worden op een flexibele manier. Ten derde: veiligheidskunde valt ook onder de expertises van G4S. Het maken van veiligheidsplannen en risicoanalyses is voor hen een eitje. Ook de veiligheidscultuur inrichten of opnieuw vormgeven valt onder hun vaardigheden. G4S heeft namelijk de beste veiligheidsdeskundigen voor zich werken.

Waaruit bestaat het assortiment van G4S Safety solutions?

Het assortiment van G4S is erg uitgebreid. Er zijn veel dingen waar ze goed in zijn. Ten eerste: in de gasdetectie hebben ze een zeer uitgebreid assortiment. Op deze manier kun je de veiligheid van je medewerkers in gasgevoelige werksituaties garanderen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van de mensen om wie je geeft! De tweede categorie producten valt onder de noemer adembescherming. Je wilt natuurlijk altijd goed voorbereid zijn op alle mogelijke ademlucht risico’s van de werkvloer of daarbuiten. Als je met de producten van G4S werkt, is adembescherming bij iedere medewerker gegarandeerd goed vormgegeven. Ten derde kan G4S valbeveiliging bieden. Werken op hoogte en afdalingen kan comfortabel en veilig als je in dit materiaal investeert.