IPC

Met sauna korting kan je voordelig naar de sauna toe

Sauna korting

Sauna korting voor jou, je familie en je vrienden? Bij Thermen Nijmegen ben je bij het juiste adres als je met korting van de sauna wilt genieten. Dit is voor jou het moment om helemaal tot rust te komen. Ben je erg druk de laatste tijd of gestrest? Dan is een bezoek aan de sauna misschien wel een goed idee om te overwegen.

Arrangement

Over Thermen Nijmegen en sauna korting

Bij Thermen Nijmegen heb je veel verschillende arrangementen en faciliteiten. Voor jou is er genoeg keuze bij Thermen Nijmegen. Bij elk arrangement is er een bepaalde kortingsactie dat bij het arrangement past, maar dat ook bij jou past. Voor reserveringen kan je terecht op de website, maar ook kan je telefonisch contact opnemen met een van de lieftallige medewerkers. Zij helpen jou dan ook al te graag verder. Voor sauna kortingen moet je dus bij Thermen Nijmegen zijn.

Rust

Persoonlijke ervaring

Onlangs ben ik bij Thermen Nijmegen geweest en ik kan niet meer dan enthousiast zijn. Ik was helemaal tot rust gekomen. Ik was samen met mijn dochter gegaan en zij vond het ook super! De service was uitstekend, het eten was ook erg lekker, de faciliteiten waren om van te genieten en er hing een erg fijne sfeer rond. Wij hadden voor het boeken arrangement. Met dit arrangement mocht je boeken uit de bibliotheek en mocht je boeken lenen voor die dag. Wij hebben dan ook eerst een boek uitgekozen en terwijl we op een bedje lagen te genieten hebben we ook samen gelezen. Dit was ook erg fijn en gaf een rustgevend gevoel.