IPC

Mijn persoonlijke ervaringen met leaseauto’s

Auto Leasen 3

Persoonlijk vind ik het leasen van een auto erg handig. Doordat het vanuit het bedrijf waar je werkt wordt geregeld, heb je altijd iemand om op terug te vallen. Daarbij worden reparaties en onderhoud ook vaak vergoed. En ik zal eerlijk zijn, ik vind het heerlijk om in zulke moderne auto’s te rijden! Verder vind ik het ook fijn dat ik per maand kan betalen in plaats van in één keer zo’n groot bedrag moet besteden aan een auto. Met mijn vorige leasecontract reed ik een Kia EV6 Lease, nu een Nissan Ariya.

Mijn ervaringen met de Kia

De Kia EV6 was een fijne auto om in te rijden, al was hij wat groot voor mij alleen. Ik denk dat deze auto erg geschikt is als gezinsauto. Hij is namelijk vrij ruim qua zitplekken en er past ook veel in de kofferbak. Je kunt deze Kia daarom handig meenemen op vakantie. De auto is elektrisch en je zal dus af en toe bij een benzinestation moeten opladen. Ik kan me voorstellen dat je je dan afvraagt of dat wel handig is wanneer je grote afstanden naar je vakantieplek moet afleggen. Gelukkig laadt deze Kia erg snel op en ben je zo weer onderweg!

Mijn ervaringen met de Nissan

De Nissan Ariya Lease is ook een fijne ervaring. Hij rijdt erg lekker en is heel comfortabel. Daarnaast is deze auto op technologisch gebied heel erg geavanceerd. Hij waarschuwt me voor auto’s in m’n blinde hoek en hij corrigeert me wanneer ik per ongeluk een stukje buiten de lijntjes raakt. Ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad, maar er zit zelfs een noodrem in. Ik voel me daardoor erg veilig in deze auto. Daarnaast ziet de auto er ook modern en strak uit, zowel van binnen als van buiten!