IPC

Netflix inspiratie

goede-snowboards

Mis jij nu in de zomer het wintersport seizoen? Zit je al helemaal er klaar voor met snowboard helm op totdat het eindelijk weer winter wordt? Dan zijn de volgende films een uitkomst om toch nog even deze tijd door te komen totdat jij weer op je snowboard staat en gaat snowboard bindingen kopen. De meeste films in deze rij zullen er voor zorgen dat je extra inspiratie krijgt voor komend seizoen. Daardoor kun je laatste geleerde tricks en stunts laten zien op de piste. De alternatief daarvoor zijn de documentaires die je daarnaast volledig klaarmaken om de progressie van de sport te zien. Je sporthelden in de wintersport vertellen hierin hun verhaal en gedachten over de sport.

De films

Krijg flashbacks over jouw beginners dagen op de piste. Met Chalet Girl ga je helemaal op in deze romantische comedy in het leven van een chalet girl. Ze ontdekt de snowboardsport en een misschien een nieuwe liefde. Hoewel de volgende film geen snowboard film is, speelt het wel af in de winter. Snow Dogs is een echte feelgood film die met het hele gezin gekeken kan worden. Je zal bij beide films de wintersport missen of juist helemaal klaar voor zijn. Hierdoor kan jij je wintersport volledig beleven als ook in de films.

De beste documentaires

Wil je liever iets korter en krachtigers zien waardoor je volledig in maximaal een uur volledig in een nieuwe wereld wordt gezet? De beste documentaire kun je kijken waar jouw helden geweldige doelen bereiken. Verplaats jezelf in hun snowboard schoenen. In de documentaire Fruition zullen de meest legendarische snowboarders voorbij komen. Wil je liever voorbereid wat de toekomst brengt in de sport? Full moon zal je laten zien wat de progressie in de sport was en waar het naartoe zal gaan in de toekomst. Wat je ook gaat kijken als het film is of een documentaire je zal zeker enthousiast worden voor komend seizoen.