IPC

Verras uw personeel met een lustrumreis

lustrumreis

Hier kun jij de lustrumreis van jouw leven boeken. Als ondernemer wil ik altijd het beste voor mijn medewerkers. In het bedrijf zijn wij momenteel ook bezig met een programma voor duurzaamheid. Gezondheid van de werknemers staat hier centraal. Ik probeer bijvoorbeeld elke dag een bak fruit voor hen klaar te hebben staan. Laatst hebben wij zelfs nieuwe stoelen en bureau’s aan moeten schaffen. Dit vanwege de fysieke gesteldheid van het personeel. Hier tegenover staat dat mijn werknemers elke dag hard werken. In een korte tijd hebben zij een flinke groei weten te realiseren. Hier ben ik hen erg dankbaar voor. Vanzelfsprekend wilde ik hen op een unieke en leuke wijze bedanken. Daarom besloot ik op het internet naar opties te zoeken om hen te verassen. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij 123incentive. Dit bleek voor ons de ideale oplossing te zijn!

lustrumreis

Dichterbij elkaar gekomen dankzij de lustrumreis

De organisatie had de lustrumreis helemaal geregeld. Zelf had ik helemaal niets hoeven te doen! Het was erg gezellig en ik had veel plezier met mijn werknemers. Op deze wijze wil ik het bedrijf nogmaals bedanken voor deze reis. Mocht jij dit ook willen organiseren dan raad ik je zeker aan om dit door deze organisatie te laten doen.