IPC

Dik tevreden met ontspanningsmassages op locatie

Ik maak regelmatig gebruik van ontspanningsmassages op locatie. Voor mijn werk zit ik door het hele land en vergader soms wel zes uur of meer per werkdag. En dan zit je op een stoel in een kring, zonder dat je beweegt of kunt ontspannen. Op deze site ontdekte ik dat het mogelijk is om ook op locatie een ontspanningsmassage te krijgen. En dat werkt zo verschrikkelijk goed! Ik spreek dan tussen de vergaderingen door af met een masseur. Dat is met de vergaderlocatie altijd goed af te stemmen. Dan hebben zij hiervoor een plekje waar dit in stilte even goed mogelijk is. De mensen die komen masseren zijn trouwens echte professionals. Ze voelen goed aan of je behoefte hebt om te praten of dat het echt gaat om de massage. Na zo´n massage ben ik herboren en kan ik er weer tegenaan. Echt top.

Flexibel

De kracht zit hem wat mij betreft in de flexibiliteit. En waar ik ook af wil spreken, het lukt altijd. Dat is echt super. Ik kijk er echt ook naar uit op zo´n dag. Even een stoot energie en ontspanning en ik kan de rest van de dag weer voluit vergaderen. Prima geregeld dit!