IPC

Hielspoor blijft erg onprettig en pijnlijk

Hielspoor

Hielspoor is een vervelende klacht waar je maar al te graag vanaf wilt. Logisch, het geeft nu eenmaal aardig wat pijn in de voeten. Iets wat voor niemand prettig is toch? Hier wil je zo snel mogelijk vanaf zien te komen. Maar hoe kom je hier eigenlijk vanaf?

HielspoorWat dat betreft zijn er voldoende manieren om hier een oplossing voor te krijgen. Zo kun je zooltjes bestellen waarmee je jouw lichaam op de juiste manier ondersteund. Overigens heb je ook de shockwave therapie waarmee het lichaam wordt geholpen.

Hielspoor wilt niemand hebben

Zelf was ik er voor enkele weken ook achter gekomen dat ik last heb van hielspoor. Vrijwel meteen ben ik op het internet gaan zoeken naar tips om te gebruiken. De klachten in mijn linkervoet werden namelijk met de dag erger. Een vorm van  elektrische schokken wat ik steeds in mijn voet had en dat was niet bepaald prettig. Hierdoor ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Footlogics. Bij dit bedrijf heb ik mijn zooltjes besteld en in de tussentijd ben ik door de huisarts geholpen. De zooltjes ondersteunen mijn voeten op een zeer goede manier. Bovendien ben ik volledig van de klachten af!