IPC

Waarom wegwerp servies gebruiken?

disposable servies

Tegenwoordig zijn mensen zich meer bewust geworden van de schade veroorzaakt door plastische vervuiling. Dit is de reden dat ze verschuiven naar disposable servies. Het is de belangrijkste reden waarom mensen graag wegwerpplaten en -bekers gebruiken in plaats van plastic. Hier hebben we een aantal van de voordelen van het gebruik van disposable servies besproken.

Betaalbaarheid

Bedrijven besteden het hele jaar door veel geld aan het vervangen van serviesgoed, omdat het op de een of andere manier gemakkelijk verloren gaat. In feite is standaard roestvrij stalen tafelgerei een vrij dure zaak, wegwerpbaar tafelgerei kost 1/10 in vergelijking.

Dus als een bedrijf een grote hoeveelheid servies moet kopen om de vermiste serviezen te vervangen of voor een bepaald evenement waarbij veel en veel gasten betrokken zijn, is het geen wonder dat wegwerpserviesgoed goedkoper is.

disposable servies

Helpt water te besparen

Een ander groot voordeel dat we krijgen na het gebruik van wegwerpplaatjes en -bekers is dat het niet nodig is om ze te wassen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden afgevoerd. Daarom vermindert het het gebruik van water. Dit kan ook het behoud van water bevorderen.

Dit zijn de belangrijkste redenen achter de toegenomen populariteit van disposable servies. Door deze enorme voordelen nemen mensen nu meer papieren wegwerpborden en -bekers aan. Of het nu gaat om een trouwfeest, een feestje voor het werk of een ander soort gelegenheid, dit wegwerptafelgerei kan zeer handig worden gebruikt.

Een ander ontwerp voor elk restaurant

Als je denkt aan wegwerpbekers en borden en alleen de typische witte die in de supermarkt worden verkocht, moet je je perspectief verbreden en weten dat er veel soorten wegwerptafelgerei voor elke gelegenheid zijn.

Het soort materiaal, de vorm van de borden en glazen of de kleur moeten in overeenstemming zijn met de waarden, het soort voedsel en de inrichting van het restaurant. Op deze manier zult je erin slagen een sterker merkimago te creëren en je klanten zullen je er voor herinneren. In dit geval kan wegwerptafelgerei je grote bondgenoot zijn vanwege de verscheidenheid aan ontwerpen die het biedt.